fbpx

Image Story by Speed of Mind

Our story begins here, with you, and for you! We strongly believe in everything that means success and fulfillment through Communication!

Our Studio of Ideas and Images is the story of an irresistible challenge that we have decided to assume continuously from the desire to grow daily, discovering and highlighting the people next to us and their projects.

___________

E: adelina.chisu@ghepardcommunication.ro
T: +4 0754 805 160

Blog

HomeclujWorld Futnet Championships 2018

World Futnet Championships 2018

Ghepard Communication a fost partener de onoare și co-host, în colaborare cu FUTNET România, în cadrul a cea de-a 12-a ediție a Campionatelor Mondiale de Futnet, în 2018, care a avut loc în Cluj-Napoca, România.

Campionatele Mondiale de Futnet 2018 au reprezentat și reprezintă în continuare un spectacol de excelente abilități ale sportivilor de toate vârstele care vor să câștige admirația și respectul tuturor fanilor. Acest eveniment a reprezentat o ocazie fantastică de a vedea multe talente în devenire și viitoarele stele ale acestui sport. În această ediție au participat 21 de țări: România, Cehia, Slovacia, Coreea de Sud, Frața, Danemarca, Spania, Elveția, Polonia, Ungaria, Ucraina, Italia, Moldova, Bulgaria, Columbia, Irak, SUA, Irlanda și Austria.

 

Tari participante WFC 2018

Acest eveniment a reprezentat o ocazie fantastică de a vedea multe talente în devenire și viitoarele stele ale acestui sport.

Campionatele s-au desfășurat pe durata a 3 zile constând în 3 probe: simplu, dublu și triplu. Fiecare probă a fost premiată cu locurile I, II și III. Câștigătoarea unui meci este declarată echipa care își adjudecă prima, 2 seturi din 3. Câștigătorii probei “Simplu” au fost: în Divizia A – Slovacia și în Divizia B – Irak. Câștigătorii probei “Dublu” au fost: în Divizia A – Cehia și în Divizia B – Columbia. Câștigătorii probei “Triplu” au fost: în Divizia A – Cehia și în Divizia B – Italia.

Felicitări tuturor!

 

Save

Save

Save

Save